Rekvireringen är nu öppen för Tisus, sommarkurs och skolföreningar

Studenter

Ett mail med information om rekvirering, dvs att lämna bankkontouppgifter för utbetalning av stipendiemedel har idag skickats ut till samtliga beviljade stipendiater för Tisus, sommarkurs och skolförening.

Rekvirering av stipendiemedel för skolstipendier (förutom skolelever vid SSHL och Lundsbergs skola) sker under oktober månad.

För att rekvirera stipendiemedel, logga in på ditt ansökningskonto alternativt gå till fliken Ansökan, scrolla ner till det gula fältet där det står Ansökan är öppen för rekvirering och klicka på den blå knappen Rekvirera stipendiemedel här. Du hamnar då på Min Sida där du kan logga in och rekvirera.

Utbetalningar för Tisus och sommarkurs sker under september månad och för skolföreningar från september och framåt.

Som tidigare meddelats betalas stipendiemedel till beviljade sökande till de svenska utlandsskolorna ut vid två separata tillfällen efter genomförd rekvisition, en gång i oktober/november och en gång efter vårterminens start förutsatt att eleven går kvar i skolan. För beviljade sökande från SSHL och Lundsbergs skola betalas stipendiemedel ut till respektive skola under oktober/november 2023.

Dela inlägget med vänner här

Facebook
Twitter
LinkedIn